Profiel

Beroepsleven

Docent Nederlands, leerkracht beeldende vorming en vertrouwenspersoon.

1999 Start werkzaamheden supervisie en coaching

2001 Registratie bij de LVSC

2003 Inschrijving "Bureau Pepping" bij de Kamer van Koophandel

Vanaf 1999 coach, supervisor, begeleider en trainer van zowel groepen als individuen in zeer diverse beroepen en/of situaties.

Opleiding en verdieping

1999 Opleiding Supervisie

2005 Opleiding coaching

Professionalisering o.a. op gebied van NLP, Focussen op gevoel, Narrativiteit in de begeleiding, Mindfulness, ACT.

Daarnaast word ik gevoed door intervisiegenoten, diverse workshops, vakliteratuur en de vele publicaties die verschijnen rondom dit vak.

Persoonlijke visie en ervaringen m.b.t. het begeleiden van mensen

Mijn uitgangspunt is dat mensen in staat zijn hun kwaliteiten en krachten te (her)vinden ook in moeilijke omstandigheden. Door de in de sessies verkregen inzichten zie ik ze met nieuwe energie keuzes maken die de kwaliteit van hun werk en leven blijvend verbeteren.

Persoonlijke stijl

Men ervaart mij als een krachtig, positief, vaak confronterend maar ook empathisch persoon. Ik kan heel goed luisteren, ben intuïtief en humoristisch.
Vaak blijk ik de juiste woorden op te vangen, die een belangrijke lijn uitzetten voor het gesprek. (zie ook opmerkingen cliënten)

quote

Het vak

Dit vak is voor mij een uitdaging, drijfveer en inspiratiebron. Ik krijg vaak te horen dat dit in de sessies merkbaar is en heel inspirerend werkt. Het is fantastisch om mee te maken dat mensen zich hervinden en hun innerlijk weten en willen durven volgen.

Het leven zelf

Het leven zelf bood mij veel als leerschool. Studeren, werken, functiewijzigingen, huwelijk, kinderen krijgen, scheiden, verhuizingen en rouwprocessen.
Wat ik hiervan geleerd heb is dat je, ook bij tegenslag, keuzes kunt maken waarmee je in je kracht blijft en dat daarmee je leven ook in barre tijden verrijkt kan worden.